Trouwen op Kreta

Romantische bruiloften op Kreta


Bruiloften op Kreta zijn een aanbod van betaalbare bruiloften. Ze zijn een zeer populaire oplossing geworden voor stellen die op zoek zijn naar iets romantisch, exotisch en anders.

Fantastische zonsondergangen, idyllische stranden in een onbezorgde sfeer en gastvrije omgevingen voor uw bruiloft. “Een bruiloft op Kreta is de kans om de meest romantische dag van je leven te vieren op een prachtig en historisch eiland – een onvergetelijke ervaring.”

Video door PhotoRethymnon

Bekijk onderstaande trouwlocaties en services zodat u samen kunt plannen en alle mogelijkheden kunt verkennen:

Burgerlijke bruiloften op Kreta zijn mogelijk voor de ceremonie die wordt uitgevoerd in de oude binnenstad van Rethymnon, op het strand of op het stadhuis. Wij regelen de bruiloft en het feest dat u nodig heeft.

Burgerlijke huwelijksceremonie

Een burgerlijk huwelijk kan plaatsvinden in het oude deel van de historische Venetiaanse stad Rethymnon, in een gerestaureerde Venetiaanse kapel die smaakvol is verbouwd voor burgerlijke huwelijken. Je kunt ook een heel romantische bruiloft houden op een zandstrand.

Wij zorgen ervoor dat uw trouwdag extra speciaal zal zijn, of u nu met zijn tweetjes bent of deze met familie en vrienden viert, waardoor uw dag een onvergetelijke gebeurtenis wordt.

Wij bieden verschillende trouwarrangementen aan die aan uw wensen voldoen. Een arrangement voor wie alleen de ceremonie wil of een luxe arrangement inclusief hotel, diner en een huurauto. We kunnen ook uw bruiloft op maat ontwerpen. De pakketten zijn ontworpen voor 2 personen. Als u van plan bent uw familie en vrienden als gast op het evenement te hebben, bieden wij speciale kortingen voor groepen.

Boek vroeg zodat je het hotel of de villa krijgt die je wilt

We raden u aan om tijdig te boeken, vooral als u veel gasten op uw bruiloft zult hebben. Houd er rekening mee dat het in het hoogseizoen moeilijk kan zijn om kamers te boeken bij hetzelfde hotel voor een grote groep.
De normale voorwaarden voor groepsreducties zijn 25 personen of meer die minimaal een week blijven. Maar op bepaalde locaties kunnen we speciale prijzen bedingen.

Prijzen voor accommodatie, huwelijksreceptie, diner en feest zijn afhankelijk van de locatie en het serviceniveau van uw keuze.