Amazing Crete accommodations, selfcatering, villas & apartments

Villa Distella

Villa Distella in Prines, Eric & Christiane met kinderen en kleinkinderen – familie van Belgie (hebben al 2x een vakantieverblijf geboekt bij Kreta Vakanties – Amazing Crete)

De laatste week van augustus 2013 hebben wij bij Kreta Vakanties – Amazing Crete villa Distella gehuurd.

Bij onze aankomst in Prines halen wij de sleutel op in het winkeltje lang de weg. De eigenaar begeleidt ons naar villa Distella. Van de eerste minuut voelden we ons thuis. Het is hier mooi en netjes, aan elke kamer is minstens een balkon of terras. In de mooie tuin ligt er een kraaknet zwembad waarin we fantastisch kunnen zwemmen en plonsen met de kleinkinderen. Wij krijgen van de patron een uitgebreide rondleiding en gebruiksaanwijzing.

In de keuken worden we aangenaam verrast met een lekker gebakken cake en een gekoelde fles van de beste Griekse wijn, een cadeautje van onze gastvrouw.  ‘s Avonds zitten wij lekker te bbq-en op een van de grote terrassen of wij drinken gezellig een wijntje of zo op het dakterras. Van hieruit hebben wij een mooi panorama op de Egeïsche zee.  Van ‘s morgens duiken wij in het heerlijk frisse zwembad.

Iedereen van de familie heeft hier een fantastische vakantie doorgebracht. Wij komen hier zeker terug op een volgende vakantie.
Eric en Christiane.