Familie Hotel

Veneto Hotel

Rethymnon

Book now

Other features

RETHYMNON, IN DE OUDE STAD

In het hartje van de oude Venetiaanse stad Rethymnon in een 15e eeuws klooster bevindt zich het pittoreske Veneto Hotel.
Het restaurant is gelegen in een 700 jaar oude tuin met overdekte binnenplaats met bron, hier worden de lekkerste Griekse en mediterrane gerechten geserveerd.

Een verblijf in Veneto Hotel is een unieke ervaring. Het is één van de kwaliteit hotels gehuisvest in een smaakvol en stijlvol gerestaureerd historisch gebouw. Deze locatie is een aanrader als romantische huwelijksreis of zelfs als verblijf bij uw huwelijk in Kreta.

Hotel

Alle kamers zijn voorzien van een kitchenette, een badkamer en comfortabele bedden.

Restaurant

Het restaurant ligt deels in de tuin, deels in de overdekte binnenplaats, deels in het hoofdgebouw en er staan ook tafeltjes in het smalle straatje.

Omgeving

Veneto Hotel is in de oude stad gelegen, vlakbij de Tukse Minaret, de Venetiaanse fontein Rimondi. Op wandelafstand ligt het Venetiaanse fort Fortezza, de Ventetiaanse haven met mooie vuurtoren.
Het is gezellig slenteren door de smalle straatjes vol met winkeltjes , cafeetjes, terrasjes, tavernas en bars.

Het zandstrand en de strandboulevard liggen op 500 m van het hotel.

Rethymnon is ongeveer in het midden tussen de 2 grotere steden Heraklion en Chania en ligt op nog geen uur rijden van de zuidkust, het is dus een ideale uitvalsbasis om het eiland te verkennen.

Er zijn goede busverbindingen naar omliggende steden en dorpen.

Distances

Heraklion Airport 78 km
Rethymnon centre 0 km
Chania Airport 68 km
Rethymnon port 0.3 km
Sandy Beach 0.5 km
Exact location information is provided after a booking is confirmed.
Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) 10 41 Κ 07 0Α 00961 0 0