Luxury Villas

Thalasses Luxe Villas

Rethymnon

Gasten 4 & 6
Bedrooms 2 & 3
Bathrooms 2 & 3
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Rethymnon

Thalasses Luxury Villas:
3 x 2 slaapkamer villa's en een met 3 slaapkamers, allemaal met privé zwembad en strand

Thalasses Luxe Villas zijn nieuw en liggen bijna op het strand van Pigianos Campos, 8km ten oosten van Rethymnon. Bij de luxe villas hoort een prive stukje strand met strandstoelen en parasols enkel te gebruiken door het clienteel van de luxe villas.

Er is een receptie dienst bij de villas met concierge, vakantie adviseur, hier kan u terecht met al uw vragen en hier bekomt all informatie over de omgeving.

De luxe villas

Dichts bij de zee liggen Thoi en Persi, met alle kamers op het gelijkvloers. Iets meer naar acheren liggen Eanthe en Melia, met kamers op het gelijkvloers en 1ste verdieping.

Thalasses Luxe Villas zijn ideaal voor families. Door 2 villas naast elkaar te huren zijn ze ook geschikt voor grotere families.

De villas bieden mooi zicht op zee en voldoende privacy onderling.

De inrichting voldoet aan alle verwachtingen, bedden hebben heerlijke matrassen (Coco-mat).

De villas bieden ook hotel service aan.

Tuin, zwembad, prive strandje

Het prive strandje ligt op 20 m, hier staan ligstoelen en parasols enkel voor u (gecodeerd slotje), baaitje met zand en kiezel.

Elke villa heeft zijn prive zwembad. Er is de mogelijkheid tot verwarming van het zwembad.
2 van de villas hebben ook een buiten Jacuzzi.

Bij de luxe villas hoort een gemeenschappelijk tuintje met een speeltuintje en een groente tuin waaruit u kan oogsten met behulp van de tuinman.

De omgeving

Tavernas liggen op loopafstand, +/- 500 m van de villas. De plaatselijke tavernas serveren heerlijke Kretenzische gerechten. De meeste tavernas zijn niet duur. Hieronder 2 voorbeelden, maar er zijn er meer

Rethymnon, de Turks-Venetiaanse stad ligt op 12 km. Hier is het gezellig slenteren langs de boetieks, winkeltjes, tavernas, bars,... Er is een strandboulevard en de oude stad is zeker een bezoek waard.

Zandstranden op 20 m

Minimarkt op ongeveer 1 km

Het mooi bewaarde klooster van Arkadi met belangrijke historische gebeurtenissen moet iedereen zeker zien. Hier gebeurde bloedige gevechten die een belangrijk een  deel van de geschiedenis van Kreta  omvatten. Het light op een 10 km van de villas en is gemakkelijk en snel bereikbaar. In deze omgeving liggen grote olijfboomgaarden.

De lokale bus passeert om het half uur.

Distances

Heraklion 72 km
Rethymnon centre 12 km
Souda port 76 km
Chania Airport 80 km
Rethymnon port 11 km
Sandy Beach 15m km
Stavromenos village 500m km
Rating: 0 / 5 in 0 votes