Villa

Thalassa Villas

Chania zuidkust

Gasten 4 & 8
Bedrooms 2 & 4
Bathrooms 2 & 3
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

FRANGOKASTELLO, ZUIDKUST KRETA

2 villas met 2 slaapkamers gelegen op 175 m van het zandstrand.

WiFi internet

Elke villa heeft een privé zwembad met ondiep gedeelte. De villa’s zijn genoemd naar de ”Zee” - ”Thalassa”.

DE VILLA’S

Elke woning heeft een oppervlakte van 100 m2. Het domein rond de villa's is 7000 m2.

Op het gelijkvloers is de woonkamer met open keuken en toegang tot een groot balkon met houten patio meubilair en prachtig zicht over de zee en de bergen. Verder is hier een badkamer met douche.

Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers, een grote badkamer met ligbad. Van elke slaapkamer is er toegang tot het grote balkon met zee en bergzicht.

TUIN EN ZWEMBAD

Eke villa heeft een privé zwembad met mosaiktegeltjes en met ondiep gedeeltje, de tuin is aangelegd met gazon en zuiderse bloemen.
De villa’s worden van elkaar gescheiden door struikgewas zodat er voldoende privacy is.
Rondom de villa’s groeit een variatie aan bomen zoals appelbomen, kersebomen, mandarijnbomen, olijfbomen, amandelbomen,…
De gasten kunnen gebruik maken van de oogst van meloenen, uien, tomaten, komkommers die de eigenaar kweekt om te gebruiken in de taverna.

DE OMGEVING

De villa’s liggen op wandelafstand van het zandstrand en van de taverna van de eigenaar. In de taverna wordt gekookt met lokale producten en zelfgevangen vis.

Op 200 m is een minimarkt en een supermarkt op 1,5 km.

Frangokastello met de kasteelruine op het bekende kindvriendelijke zandstrand ligt op 2 km. Hier zijn ook meerdere tavernas en winkels. Frangokastello ligt op een uitgestrekte vlakte met vele strandjes, somigen met zand, andere met kiezels en rosten.

13 km naar het westen ligt het havenplaatsje Chora Sfakion (Sfakia), van hier vertrekken een aantal keer per dag ferry boten naar Loutro, Agia Roumeli (Samaria kloof), Sougia en Paleachora. Hier zijn ook tavernas met een overheerlijke mediterrane keuken.

Distances

Heraklion Airport 155 km
Rethymnonn Town 75 km
Chania Airport 66 km
Souda Port 60 km
Hora Sfakion 13 km
Sandy Beach 0.17 km
Frangokastello 2 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes