Villa

Romantisch huisje op Kreta, Smaragda House

Agios Nikolaos zuidkust

Gasten 4
Ask for availability Ask for availability

Other features

IERAPETRA, ANATOLI, ZUIDOOST KRETA

1+ slaapkamer

Romantisch huisje op Kreta! Gerenoveerde dorpswoning van rond 1920, gelegen in het bergdorpje Anatoli, op 12 km van de stad Ierapetra.
Het huis heeft terrassen op verschillende niveuas, elk terras biedt een spectaculair uitzicht over de bergen, de kust en de stad Ierapetra.

Uniek aan deze verblijfplaats is dat u in de keuken verwent wordt met plaatselijke producten zoals olijfolie, honing, en meer.
Hier kan u genieten van de rust en het koelere bergklimaat met mooi uitzicht op het (rots)landschap en de zee. De weg naar de kust zorgt voor onvergetelijke panoramas (20 minuten rijden).

Romanisch huisje op Kreta, inrichting

De oppervlakte bedraagt 56 m2 en er is slaapgelegenheid voor 4 personen.

Alle kamers zijn op hetzelfde niveau gelegen. De hoofdingang is aan de achterkant, aan de oude marktstraat gelegen. Aan de zijkant is een binnenplaats van 17 m2 met een poortje naar een wandelpad. Het dakterras van 45 m2 bereikt u via een buitentrap. Aan de voorkant is een beetje lager gelegen een verlenging van het huis wat nog in staat van ruine verkeert, maar toch in harmonie is met het geheel.
Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed, een woonkamer met slaapzetel voor 2 personen, aparte ingerichte keuken en een badkamer met douche.

OMGEVING

De lange zandstranden van Ierapetra liggen op 12 km. Hier is ook een groot aanbod aan restaurants, tavernas, kafenions, banken, post, winkels en supermarkten.

In het nabijgelegen dorpje Kalamaska zijn enkele tavernas.

Ideaal gelegen voor trekkers en hikers.

Distances

Heraklion Airport 64 km
Rethymnon town 126 km
Chania Airport 162 km
Agios Nikolaos 25 km
Ierapetra 12 km
Sandy Beach 12 km
Golf Course 64 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes