Villa

Vakantiewoning met volledige privacy Pasifai Town House

Lasiti kust

Gasten 18
Book now

Other features

Huur een vakantiewoning met volledige privacy & gymkamer, Kamilari, zuid Kreta

Dit herenhuis heeft 5 tot 7 slaapkamers, biedt volledige privacy en is gelegen in het centrum van het pittoreske dorpje Kamilari en op 1 km van het zandstrand van Listaros. Het geheel kan tot 18 personen herbergen.

De vakantiewoning met volledige privacy, Town House Pasifai is een gebouw van 1903 in neoklassieke stijl en werd gerenoveerd in 2008.

Uniek:
- de ingerichte gymkamer
- de aniteke piano
- tweepersoons whirlpoolbad
- de annexen  (2 x 1 slaapkamer appartement naast de woning), deze annexen kunnen dienst doen als 6e en 7e slaapkamer.

De binnenplaats van deze vakantiewoning met volledige privacy biedt mooi uitzicht over de zee en de bergen. De woning biedt volledige privacy, is rustig gelegen en kan ook in de winter gehuurd worden.

Het Herenhuis

Pasifai is gebouwd in 3 verdiepingen en heeft een woonoppervlakte van 200 m2. Er zijn 5 slaapkamers met tweepersoonsbedden, het is mogelijk om in 2 van de slaapkamers een extra éénpersoonsbed te plaatsen. De villa kan tot 12 personen herbergen.

Zie foto's van alle slaapkamers

Op het gelijkvloers is de woonkamer met openhaard, antieke piano, eetkamer, volledig ingerichte keuken met ook een openhaard, de ’master’ slaapkamer, 2 badkamers waarvan de ene met 2 persoons-whirlpool bad en de andere met hydromassage, home-spa douchecel.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers met tweepersoonsbedden, 2 badkamers met douche en een ingerichte gymkamer.

Op de 2e verdieping is een slaapkamer met tweepersoonsbed en een douche kamer.

2 x 1 slaapkamer appartement

Deze appartementen worden niet apart verhuurd en worden dus enkel gebruikt om personen van dezelfde groep te hergergen.
De appartementen zijn naast de woning gelegen en bestaan  uit een woonkamer met 2 zetelbedden, een keuken, een badkamer en op een houten tussenverdieping is de slaapkamer met tweepersoonsbed.
Elke annex kan tot 4 personen herbergen en de villa met de 2 annexen kan tot 18 personen herbergen.

Tuin en zwembad

In de achtertuin is een groot zwembad van 50 m2 en een plonsbad voor de kleintjes. De villa heeft meerdere veranda’s, een met planten aangelegde ruimte rond het zwembad, een barbeque en parkeerruimte.

OMGEVING

In het pittoreske dorpje Kamilari zijn een paar tavernas, kafenions, een pizzeria, snackbars (ook uitgebreid ontbijt wordt hier geserveerd), minimarkt, taxi stopplaats en toeristenwinkels.

Het strand is op 1 km van de villa.

Mires (Moires) en Timbaki zijn de dichstbijgelegen kleine steden, hier vindt u artsen, apotheken, banken,…. De plaatselijke markt is er respectievelijk op vrijdag en zaterdag.

Hier vindt u ook een gevarieerd aanbod aan activeiten: excursies naar archiologische opgravingen van Faistos (Festos), Agia Triada en Gortina (Gortys); uitstapjes naar het vissersdorpje Lendas, het klooster en palmenstrand van PreveliZaros met het forellenmeer en de kloof van Rouvas; de bergfanaten kunnen de top van de Psiloritis bereiken via het bergdorp Kamares of Fourfouras (informeer u goed voor u hieraan begint).

U kan zelf daguitstappen organiseren naar Lendas, Matala, Agia Galini. In de maanden juli en augustus zijn er traditionele zomerfeesten met folkore dans en muziek in de omliggende dorpjes.

Distances

Heraklion 60 km
Rethymnon 60 km
Matala 9 km
Agia Galini 15 km
Gortina 12 km
Moires 8 km
Sandy Beach 1 km
Faistos 2 km
Exact location information is provided after a booking is confirmed.
Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) 10 39 K 13 2K 02949 0 0