Villa

Listaros Villa Dafni

Lasiti kust

Gasten 7
Book now

Other features

Luxe villas Listaros

Villa Dafni met  4 slaapkamers & prive zwembad bij Sivas, zuidkust Kreta

Huur mooie villa in hartje Kreta!

gelegen op 200m van het centrum van het oude dorpje Listaros gelegen bij de vruchtbare vlakte van Messara in Zuid Kreta.

De dorpjes in de omgeving zijn puur en rijk aan tradities. De moeite waard zijn de badplaatsjes Matala, Lendas en Agia Galini. Verder het binnenland in ligt het bekende plaatsje Zaros, met een forellenmeer.

Elaia, Myrsini en Dafni, elk met 3 slaapkamers, privé zwembad en gesitueerd in een mooie omgeving op een heuvelflank. Een ideale plaats voor ontspanning, verre zichten over zee en berg en romantische zonsondergangen. Er is een zandstrand op 5 km.

Uniek aan deze luxe villas
- de gymkamer
- de antieke piano DE VILLA

De luze villas hebben een oppervlakte van 120 tot 150 m2 en hebben 2 of 3 niveau’s. Elke villa heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers.
De woonkamer is kwaliteit- en smaakvol ingericht met authentiek meubilair in combinatie met eigentijdse stukken.

TUIN EN ZWEMBAD

Elke villa is gelegen op een grondstuk van 600 m2, heeft een tuin met aangelegd terras en een privé zwembad.

DE OMGEVING

In het nabijgelegen dorpje Listaros is een taverna en in het wat verder gelegen dorpje Sivas zijn minimarkten, (souvenirs) winkeltjes, tavernas en kafenions.

Het zandstrand ligt op 5 km

Mires (Moires) en Timbaki zijn de dichstbijgelegen kleine steden, hier vindt u artsen, apotheken, banken,…. De plaatselijke markt is er respectievelijk op vrijdag en zaterdag.

Hier vindt u ook een gevarieerd aanbod aan activeiten: excursies naar archiologische opgravingen van Faistos (Festos), Agia Triada en Gortina (Gortys); uitstapjes naar het vissersdorpje Lendas, het klooster en palmenstrand van PreveliZaros met het forellenmeer en de kloof van Rouvas; de bergfanaten kunnen de top van de Psiloritis bereiken via het bergdorp Kamares of Fourfouras (informeer u goed voor u hieraan begint).

U kan zelf daguitstappen organiseren naar Lendas, Matala, Agia Galini. In de maanden juli en augustus zijn er traditionele zomerfeesten met folkore dans en muziek in de omliggende dorpjes.

Distances

Heraklion 65 km
Rethymnon 65 km
Matala 6 km
Nearest village 0.1 km
Sandy Beach 5 km
Nearest Town 6 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) 10 39 K 10 00 00443 0 0