Villa

Vakantiehuis in het dorp, Kamilari Villa

Lasiti kust

Gasten 5
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Vakantiehuis in het dorp, KAMILARI Villa, ZUID KRETA

vakantiehuis met 2 slaapkamers

1 km van zandstrand, 2km van archeologische site Festos

Villa Kamailari is een traditioneel, natuurstenen dorpshuis van 1903, met smaak gerenoveerd in 2004. Er is een privé zwembad in de kleine tuin aan de achterkant van de woning. WiFi internet aanwezig.

De vakantiewoning

De woning heeft een ruime woonkamer met openhaard en comfortabele meubelen (zetels omvormbaar tot éénpersoonsbedden). Van de woonkamer is er mooi zicht op het zwembad.
Tussen woonkamer en eetkamer met keuken is een mooie rond gewelf.

Op de lager gelegen etage is een ruime slaapkamer met twee- en éénpersoonsbed, badkamer met douchecel met hydro massage, Hamam en aroma therapy; hier staat ook de wasmachine.

Een houten trap leidt naar de slaapgallerij (ondas) met houten vloer, hier staat een tweepersoonsbed en een comfortabel zetelbed. Deze kamer biedt zicht op tuin en zwembad.

Tuin en zwembad

Het zwembad is 3,5 m x 7 m en 1,30 m diep mt tuin en aangelegd terras. Tuin en zwembad zijn goed hoog afgesloten en bieden veel pricacy in een rustige omgeving.

Omgeving

Het strand van Listaros ligt op 1 km van de villa

In het dorpje Kamilari zijn een paar tavernas, kafenions, een pizzeria, snackbars (ook uitgebreid ontbijt wordt hier geserveerd), minimarkt, taxi stopplaats en toeristenwinkels.

Mires (Moires) en Timbaki zijn de dichstbijgelegen kleine steden, hier vindt u artsen, apotheken, banken,…. De plaatselijke markt is er respectievelijk op vrijdag en zaterdag.
Hier vindt u ook een gevarieerd aanbod aan activeiten: excursies naar archiologische opgravingen van Faistos (Festos), Agia Triada en Gortina (Gortys); uitstapjes naar het vissersdorpje Lendas, het klooster en palmenstrand van Preveli, Zaros met het forellenmeer en de kloof van Rouvas; de bergfanaten kunnen de top van de Psiloritis bereiken via het bergdorp Kamares of Fourfouras (informeer u goed voor u hieraan begint).

U kan zelf daguitstappen organiseren naar Lendas, Matala, Agia Galini.
In de maanden juli en augustus zijn er traditionele zomerfeesten met folkore dans en muziek in de omliggende dorpjes.

Distances

Heraklion 60 km
Rethymnon 60 km
Matala 9 km
Agia Galini 15 km
Gortina 12 km
Moires 8 km
Sandy Beach 1 km
Faistos 2 km
Exact location information is provided after a booking is confirmed.
Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) 10 39 K 10 00 00471 0 0