Villa

Villa Myrrini

RethymnonPart of: Amazing Villa’s op Kreta

Gasten 6
Bedrooms 3
Bathrooms 2
Book now

Other features

ASTERI, RETHYMNON, KRETA

villa met 3 slaapkamers, zwembad, plonsbad

Villa Myrrini is gelegen in het Venetiaans dorpje Asteri, 2,2 km van de mooie zandstranden een 10tal km ten oosten van Rethymnon. De privé tuin met zwembad en plonsbad hebben bijn heel de dag zon.

Deze villa is geschikt voor 6 personen. Alle kamers zijn op het gelijkvloers, met hier en daar kleine niveauverschillen. Het zwembad is lager gelegen. De bouwstijl is landelijk met mooie houten plafonds met dikke balken.
De ruime woon- eetkamer heeft een open keuken en een openhaard.
De ’master’slaapkamer heeft een metalen tweepersoonbed en een privé badkamer. De andere 2 slaapkamers hebben elk 2 éénpersoonsbedden en delen 1 grote badkamer.
Alle slaapkamers hebben toegang naar het grote terras met patiomeubilair aan de westkant, van hier heeft u prachtig zicht op het open landelijke landschap, het dorpje en de zee.

Tuin en zwembad

Via het grote terras dat aan de westkant gelegen is, is er toegang tot de lager gelegen tuin en zwembad met een plonsbad voor de kleintjes. Hier is bijna de hele dag zon, dus de ideale plaats om te zonnebaden is.
In de tuin, bij het zwembad is een barbeque met houtoven.
De natuur bestaat hier vooral uit olijfboomgaarden, sinaasappelgaarden en een variatie aan zuiderse bomen en planten, een geschikte omgeving om volledig tot rust te komen.

Omgeving

Asteri is een pittoresk, Venetiaans dorpje met stijlvol, gerestaureerde oude huizen. Er is drukbezochte taverna met grote binnentuin, het binnengedeelte van de taverna is een oude traditionele, Kretenzische woning die ingericht is als taverna en folkmuseum. In het dorpje is ook een minimarkt.

Het dorp Stavromenos ligt op 2 km hier zijn onder andere meerdere tavernas, supermarkten, bakker, benzine station,…

De lange zandstranden liggen op +/- 2,2 km.

Het mooie klooster van Arkadi ligt op ongeveer 7 km.

De Turks-Venetiaanse stad Rethymnon ligt op ongeveer 10 km. Rehtymnon is een leuk, gezellig stadje met een mooie oude binnenstad met Turkse minaretten, Venetiaans vissershaventje met vuurtorentje, een grotere haven voor plezierboten, Venetiaans fort, musea, park, gezellige winkelstraatjes, terrasjes, tavernas.
Rethymnon heeft ook een lang zandstrand met strandboulevard.

Distances

Heraklion airport 76 km
Chania Airport 72 km
Chania Town 64 km
Rethymnon 8 km
Stavromenos 2 km
Sandy Beach 2.2 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes