Villa

Citrus Familie vakantiewoning

RethymnonPart of: Amazing Villa’s op Kreta

Gasten 6
Bedrooms 3
Bathrooms 3
Book now

Other features

Familie vakantiewoning in Asteri, Rethymnon

Villa met 3 slaapkamers gelegen in het Venetiaans dorpje Asteri, 2,2 km van de mooie zandstranden een 10tal km ten oosten van Rethymnon. Het is een nieuwe woning, ontworpen door dezelfde architect als villa Asteri.

Villa Asteri (4 slaapkamer vakantiewoning) en villa Citrus (3 slaapkamer villa) liggen naast elkaar.

DE VILLA

Op het gelijkvloers heeft de villa heeft een zitkamer met volledig ingerichte open keuken en openhaard, grote glazen vensterdeuren geven toegang tot de tuin en het zwembad. Verder is hier 1 slaapkamer met badkamer.

Op de eerste verdieping zijn nog 2 slaapkamers met elk een badkamer.
De badkamers zijn uitgerust met Jacuzzi bad of Hydromassage douche. Vóór beide slaapkamers is een groot terras met prachtig zicht op zee.

ZWEMBAD EN TUIN

De tuin was oorspronkelijk een sinaasappelgaard en dit is ook nu nog merkbaar. Rondom het zwembad is een betegeld terras, hier staan ligstoelen parasols en tuinmeubilair, wat verdeop staat een stenen barbeque en houtoven.

Omgeving

Asteri is een pittoresk, Venetiaans dorpje met stijlvol, gerestaureerde oude huizen. Er is drukbezochte taverna met grote binnentuin, het binnengedeelte van de taverna is een oude traditionele, Kretenzische woning die ingericht is als taverna en folkmuseum. In het dorpje is ook een minimarkt.

Het dorp Stavromenos ligt op 2 km hier zijn onder andere meerdere tavernas, supermarkten, bakker, benzine station,...

De lange zandstranden van Sfakaki en Stavromenos  liggen op 2,5 km.

Het mooie klooster van Arkadi ligt op ongeveer 7 km.

De Turks-Venetiaanse stad Rethymnon ligt op ongeveer 10 km. Rehtymnon is een leuk, gezellig stadje met een mooie oude binnenstad met Turkse minaretten, Venetiaans vissershaventje met vuurtorentje, een grotere haven voor plezierboten, Venetiaans fort, musea, park, gezellige winkelstraatjes, terrasjes, tavernas.
Rethymnon heeft ook een lang zandstrand met strandboulevard.

Distances

Heraklion airport 76 km
Chania Airport 72 km
Chania Town 64 km
Rethymnon 8 km
Stavromenos 2 km
Sandy Beach 2.2 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes