Luxury Villas

White Pearl Villa

Agios NikolaosPart of: Elounda Pearl Villas

Gasten 8
Bedrooms 4
Bathrooms 3
Book now

Other features

Elounda, Agios Nikolaos

Villa met 4 slaapkamers

White Pearl villa is een luxe ingerichte moderne villa. Het uitzicht vanuit de zeer privétuin is ongelooflijk mooi en onbelemmerd naar de golf van Mirabello. De villa ligt ongeveer 3 km van de stad Elounda en 6 km van de stad Agios Nikolaos.

Villa met 4 slaapkamers

White Pearl (265 m2) de villa combineert traditionele en moderne materialen tot zijn structuur met stenen en dekvloeren. Het meubilair is van de hoogste kwaliteit. De villa heeft een hoofdslaapkamer op de bovenverdieping met een jacuzzi met ramen aan beide zijden die een adembenemend uitzicht bieden op de blauwe zee. Op deze verdieping bevindt zich een badkamer en tevens een kleedkamer.

Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden die gemakkelijk kunnen worden opgemaakt tot een tweepersoonsbed. De slaapkamers delen een badkamer.

De begane grond biedt een royale woonkamer en eetkamer met open haard, een volledig uitgeruste keuken met een terras aan de voorkant, perfect geschikt voor die zonsondergang. Er is ook de 4e slaapkamer, terwijl de speelkamer met biljarttafel, tv en fitnessruimte garant staat voor plezier in je leven. Speciale luxe voorzieningen zijn onder meer satelliet-tv, cd- en dvd-speler, kluisje, pc met wifi, mp3, eigen fitnessruimte, wasruimte en parkeergelegenheid.

Rating: 0 / 5 in 0 votes