Appartement

Dore Hotel Apartments

Chania

Ask for availability Ask for availability

Other features

Dore Hotel, Agia Marina, Chania

Dore Hotel Apartments is een modern hotel met een modern design en een minimalistische esthetiek verwelkomt u in het hart van Agia Marina, Chania.

Het Dore Hotel biedt diensten van zeer hoge kwaliteit, gerenoveerde kamers, een groot zwembad en verfijnde keuken op steenworp afstand van zowel de zee als het centrum van Agia Marina

In het hart van de populaire badplaats Agia Marina, belooft het Dore Hotel u een vakantie met uitzonderlijke toegevoegde waarde in zijn onlangs gerenoveerde pand.

In overeenstemming met zijn nieuwe look heeft het hotel aan zijn traditie van vriendelijke gastvrijheid een nieuwe focus toegevoegd op service van topkwaliteit, een voortreffelijke keuken en een aantal gemakken en voorzieningen die uw verblijf tot een onvergetelijke ervaring zullen maken.

Met een groot zwembad en gemakkelijke toegang tot de zee en het centrum van het charmante dorpje Agia Marina, is het Dore Hotel de perfecte vakantiekeuze voor stellen en kleine gezinnen.

Alle ruimtes van het Dore Hotel zijn volledig toegankelijk voor personen met speciale behoeften, en er is ook een speciaal ontworpen en uitgeruste kamer beschikbaar voor personen met mobiliteitsproblemen.

Exact location information is provided after a booking is confirmed.
Rating: 0 / 5 in 0 votes