Luxury Villas

Conte Marino – Luxe villas

Chania

Gasten 3 x 7
Bedrooms 3 x 3
Bathrooms 3 x 3
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Conte Marino Luxe Villas

Platanias, Chania

3 Nieuwe luxe design villas met elk 3 slaapkamers

Elke luxe design villa heeft een prive zwembad, tuin en speciaal voor de villas ontworpen binnen- en buitenmeubilair. De villa's zilveren medaille hebben gewonnen op het 3 jaar op een rij  "Worlds Tourist Awards 2018"

De luxe design villas

Zijn gedeeltelijk gebouwd in natuursteen. De luxe design villas verwennen u met mooie kleurschakeringen op zonnige en schaduwrijke plaatsen.
Hoge plafonds, ruime kamers en een grote patiovensters geven een gevoel van ruimte. Houtwerk, marmer, glas en metaal in combinatie met de natuursteen zorgen voor een modern, harmonische geheel.

Zwembad en tuin

De zwembaden zijn gemaakt van Diamond Brilliance, afgewerkt met kwarts met als effect een soort regenboog van zachte, veranderlijke kleuren.
De originele sinaasappel- en olijfbomen staan nog in de tuinen rond de villas en de tuinen werden verrijkt met inheemse bloemen en struiken. Onze gasten kunnen genieten van de heerlijke sinaasappels!

Ligging

De villas zijn rustig gelegen tussen Chania en Kastelli (Kissamos) bij het dorpje Kontomari. De omliggede natuur zorgt voor voldoende privacy.

Distances

Chania Airport 38 km
Chania town 18 km
Platanias 5 km
Agia Marina 5 km
Sandy beaches 5 km
Exact location information is provided after a booking is confirmed.
Rating: 0 / 5 in 0 votes