Villa

Calma luxe villas

Agios Nikolaos

Gasten 8
Bedrooms 3
Bathrooms 3
Ask for availability Ask for availability

Other features

Sisi Noordoost Kreta

Calma Luxury Villas met 2 x 3 slaapkamer villa's

Calma Luxury Villas zijn gelegen in de badplaats Sisi aan de noordkust van het prachtige eiland Kreta, tussen Agios Nikolaos (26 km) en Heraklion (39 km) en 700 m van de pittoreske natuurlijke haven (7 minuten lopen).

De nieuw gebouwde moderne villa's zijn teruggetrokken uit de meer populaire gebieden en zijn een ideaal knooppunt om het eiland Kreta en zijn authentieke landschappen te ontdekken, terwijl de verhoogde locatie uitzicht biedt op zowel de baai van Sisi als de bergketen.

De villa's zijn gebouwd als twee afzonderlijke complexen die volledige onafhankelijkheid en privacy bieden. In slechts een paar minuten lopen bereikt u het centrum van het dorp Sisi en de mooie natuurlijke Minoïsche haven.

Loop door de kleine straatjes en ontdek de lokale attracties met taverna's, coffeeshops, bakkerijen en souvenirwinkels. Calma West Calma East Het minimale en lichte decor volgt een modern concept dat naadloos aansluit bij de lokale rotsachtige omgeving. De buitenruimte is gebouwd rond het zwembad (21m2) met chill-out spots, stenen BBQ en buitenkeuken. eetgelegenheid.

Binnen is de decoratie minimaal met moderne apparatuur, een open keuken en een gezellige zithoek. Een verblijf in de luxueuze Calma Villas garandeert u momenten van absolute vreugde en ontspanning.

Afstanden

Heraklion en de luchthaven 40 km
Agios Nikolaos 26 km
Haven van Sisi 700 m

Exact location information is provided after a booking is confirmed.
Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) MHTE 1096019