Elisabeth Camping Taverna

Categories: | Posted: maart 10, 2014

Taverna aan het strand – Camping Elizabeth, Missiria, Rethymnon

In de taverna van Camping Elizabeth kan je heerlijk eten met zicht op het brede zandstrand en de zee.
De meeste gerechten zijn gemaakt met groeten van de lokale groentewinkel, vlees van een slager in het dorp, verse dorade en sardienen van de viswinkel in Rethymnon en alles wordt bereid met Kretenzische olijfolie. Je hoeft niet te eten, je kan ook gewoon wat drinken of een zelfgemaakte gebak eten, proef vooral de appelcake, héérlijk!

Donderdag is het barbeque avond met o.a. verse dorade, souvlaki, bifteki, octopus,… Je kan best op voorhand een tafeltje bestellen.

Het is een ideale plaats om met kinderen naartoe te gaan. In de taverna is een uitgebreide wisselbibliotheek en gezelschapsspellen.
De sfeer in de taverna en op de camping is huiselijk, gemakkelijk en ontspannen.
Het strand is hier nog ongerept, niet bezaaid met strandstoelen en parasols maar ieder die een standstoel of parasol wil kan er eentje gebruiken en daarna weer terugbrengen.
Gelegen in Missiria, Ionias Terma, 3 km ten oosten van het centrum van de stad Rethymnon. U volgt de wegwijzers van Camping Elizabeth, u moet de camping binnengaan om bij de taverna te komen.
De Campine en de taverna zijn ook gemakkelijk met het openbaar vervoer bereikbaar met de Hotelbus of Creta Panorama bus.

Wally 25/3 2014