Boekings- & betalingsvoorwaarden

Contract:

Om uw boeking bij Kreta Vakanties – Amazing Crete veilig te stellen ontvangt u van ons een voorlopige boekingsbevestiging samen met de aanvraag voor het betalen van een voorschot (deposit). Gelieve alle gegevens na te kijken en te controleren of ze overeenstemmen met uw aanvraag.
U zal een definitieve boekingsbevestiging ontvangen zodra de betaling van het voorschot (deposit) door ons geregistreerd is.

  1. Wij zullen u een link mailen naar een dubbel beveiligde pagina waar u uw krediet- of debetkaartgegevens op een veilige manier kan invullen. Alle relvante informatie omtrent uw boeking en het te betalen bedrag staat op deze pagina vermeld. Door het verzenden van deze pagina geeft u ons de bevoegdheid tot het innen van het overeengekomen voorschot (deposit).
  2. Na ontvangst van het voorschot (deposit) zal u van ons een mail ontvangen met een Login code naar uw boekingsdossier in onze databank, een link naar de PDF file met onze contactgegevens, informatie i.v.m. de aankomst, routebeschrijving met eventuele wegenkaart en indien mogelijk GPS coordinaties van uw accommodatie.
  3. Het voorschot kan aan u terugbetaald worden indien wij een schriftelijke annulatie ontvangen binnen de 14 dagen na uw boekingsbevestiging en 6 weken (voor villa’s) voor uw aankomst; indien niet aan deze voorwaarden voldaan wordt, is uw voorschot niet terugbetaalbaar.
  4. Op de dag van uw aankomst dient het saldo (balance) betaald te worden aan de eigenaar van uw accommodatie of aan hun vertegenwoordiger. Opgelet! Er wordt meestal enkel baargeld (contant) geaccepteerd.
  5. 14 dagen vóór uw aankomst dient u ons uw aankomst te bevestigen (dag & uur van aankomst bij de accommodatie). De eigenaars van de accommodatie hebben het recht uw reservering te annuleren indien wij uw aankomst niet kunnen bevestigen ten laatste 10 dagen vóór uw aankomst. Mocht u, om welke reden ook, problemen hebben met de bevestiging van uw aankomst gelieve ons dan tijdig te verwittigen.

Please read our booking confirmation on this link