Kreta Vakanties, over ons

Kreta Vakanties is een Deense reisorganisatie. Wij hebben vestigingen in Nederland, Belgie en Engeland. Wij zijn gespecialiseerd in vakantie-accommodaties voor zelfstandige reizigers naar Kreta, Griekenland. Ook organiseren wij conferenties, seminars, reunies en familiefeesten.

Niet zo maar een reisorganisatie!

Wij zijn gespecialiseerd in vakantieverblijven op Kreta. Door onze persoonlijke ervaring kunnen wij u goed advies geven bij de keuze van uw vakantiebestemming, zodat u zeker kan zijn van een geslaagd en aangenaam verblijf.
Wij werken samen met plaatselijke villa-eigenaars, hotelsbezitters (kleine en grote), appartementen- en studio- eigenaars. Graag boeken wij voor u een villa/vakantiehuis, een appartement/studio of hotel en verstrekken informatie over Kreta’s geschiedenis, de vele culturele bezienswaardigheden, de prachtige stranden en de typische steden en dorpen.

Het Kreta Villa Vakanties hoofdkantoor is gevestigd en geregistreerd in Denemarken. Wij opereren volgens de Deense wetgeving en volgen de aanbevelingen van de Griekse toeristenorganisaties.

Ons officiële registratienummer in Denemarken is CVR 26056802.
U kunt dit nazien op de site: Danish Central Business Registration

Wij zijn een zelfstandig bedrijf en hebben geen verplichtigen tegenover andere organisaties, waardoor wij u onbevooroordeeld kunnen adviseren bij het uitzoeken van uw vakantieverblijf.

Dé juiste vakantiebestemming!